Доставка и плащане

Начини на плащане

1. Плащане в брой при доставка – наложен платеж. Този начин на плащане е възможен само на територията на Република България.
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Освен цената на стоката заплащате и всички разходи по доставка на стоката от куриера.

Доставка

Продуктите, които сте поръчали от www.bsl.bg ще Ви доставим с куриерската фирма „Спииди“ до посочения от вас адрес за територията на Република България. За поръчки извън България, начинът на доставка се уточнява след потвърждение от наша страна на поръчката и според желанието на клиента и изцяло за негова сметка. При поръчка на стойност над 300лв. доставката е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА със  срок до 3 работни дни. При всички останали поръчки, стойността на транспорта се заплаща от клиента. При пратките, за които  цената на стоката е платена с банков превод Вие ще трябва да заплатите само стойността на куриерската услуга на куриера.

Ние сме наясно колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти.
Поръчките се обработват до три работни дни.